Om oss


INMOTION ble grunnlagt av et teknisk team med mange års erfaring innen robotteknikk og kjøredynamikk.


Etter å ha brukt sin ekspertise innen robotteknologi for å vinne den ettertraktede RoboChina-konkurransen, bestemte INMOTION-kjernelaget å sette sin robotteknologi til bruk for å utvikle en personlig transportør som ville være både grønn og økonomisk å kjøpe og bruke. Ved hjelp av de nyeste innovasjonene innen kjøretøydynamikk forskning og utvikling, ble INMOTION SCV født. Lightervekt og mer bærbar enn noe annet på markedet, gir INMOTION høy ytelse og avansert, enkel mobilitet.

Innovativ teknologi


INMOTION SCV bruker de nyeste innovasjonene i selvbalanseringsteknologi for å reagere eksakt på kroppens bevegelser, slik at du alltid forblir perfekt balansert.

INMOTION SCV er utrolig enkelt å kontrollere. De fleste lærer å kjøre den på mindre enn ti minutter.

 

Grønn-Ren-Miljøvennlig

INMOTION SCV er miljøvennlig og energieffektiv. Den all-elektriske INMOTION SCV, et utslippsfritt kjøretøy for urban pendling og touring, forvandler effektivt kinetisk energi til elektrisk energi hver gang den går nedoverbakke.

INMOTION SCV er den minste og mest deftige sensorkontrollerte kjøretøy på markedet. Veier inn på 16kg og har et skulderstort fotavtrykk, det utvider din levende radius til mange miles utenfor ditt hjem, men lar deg fortsatt navigere gjennom en travle mengde med presisjon.